Τα μέρη

Οι πρωταγωνιστές ζουν και κινούνται ανάμεσά μας και εκ των πραγμάτων μοιραζόμαστε μαζί τους τα μέρη που συχνάζουν: Μέρη που παίζουν δυναμικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας σαν να είναι ζωντανοί οργανισμοί που μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις των πρωταγωνιστών και να καθορίσουν την έκβαση των γεγονότων.

Μπρίκι: Ο ωραίος και χαλαρός κόσμος που μαζεύεται στο μπρίκι, η ενημερωμένη λίστα των κρασιών του και το στριμωξίδι που προκύπτει από κάποιο σημείο και μετά συνηγορούν στη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας για να προκύψουν ενδιαφέρουσες γκομενικές καταστάσεις.

Pairi Daeza: Το κόκκινο παρκέ του έχει τιμηθεί δεόντως. Λόγω διακόσμησης και ατμόσφαιρας θεωρείται ασφαλές καταφύγιο για ένα πρώτο ραντεβού, που στα σίγουρα θα δώσει στο έτερο υποψήφιο ήμισυ σαφή μηνύματα σχετικά με το καλό γούστο και την καλλιέργεια που διαθέτει ο άντρας που το επέλεξε!

Think Positive: Το μπαρ που έκανε μόδα το κοκτέιλ δεν δημιουργεί τους καλύτερους συνειρμούς στον πρωταγωνιστή της ιστορίας αλλά αυτό δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι εδώ πίνεις τα καλύτερα ποτά στην πόλη.

Alobar: Οι φιλόμουσοι και γεροί πότες πρωταγωνιστές βρίσκουν στην υπόσταση του ALOBAR ένα από τα ελάχιστα μαγαζιά που κάποιος μπορεί να πιει καλά ακούγοντας παράλληλα καλή μουσική.

Πειραματικό: Το καλύτερο μπαράκι στην όμορφη Σύρο. Εδώ βρίσκεις την καλύτερη μουσική, τα καλύτερα ποτά και τις πιο χαρούμενες φάτσες! 🙂