Η παρέα

entourage

Ο Δημήτρης είναι συνεσταλμένος, θεωρεί άδικο να μην μπορεί να έχει σαφή εικόνα για το τι σκέφτονται γι’ αυτόν οι γυναίκες, δυσκολεύεται να τις αναλύσει, αλλά ξέρει πως είναι χαμένος αν δεν μπει στη διαδικασία. Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν έχει τη σωστή απάντηση στο ανάλογο γυναικείο ερέθισμα.
Ο Άλεξ έχει τη σιγουριά που του προσφέρει ένα καλό παρουσιαστικό, του αρέσουν πολύ οι γυναίκες, δεν του αρέσει η ταλαιπωρία που μπορεί να προκύψει από το κυνήγι τους. Πνιγμένος από τις σπουδές του στην Αγγλία δεν είναι για να κουράζει το μυαλό του με δύσκολες καταστάσεις.
Ο Αποστόλης πατάει γερά στο έδαφος και συνήθως αυτοί οι τύποι επιλέγουν ξεκάθαρα, στηρίζουν την επιλογή τους και προχωράνε στη ζωή και τον έρωτα. Αν έχουν την τύχη με το μέρους τους ή κοπέλα που τους κληρώνει είναι αυτή που θα ζηλεύει όλη η παρέα!
Ο Τικ Τακ θεωρεί ζητούμενο τη σχέση αλλά η σχέση που μπορεί να του προκύψει δεν έχει ζητούμενο τον Τικ! Δυσκολεύεσαι να τον φανταστείς να μοιράζεται τις γνώσεις του στο skate με την κοπέλα του, δυσκολεύεσαι βασικά να τον δεις να προσεγγίζει μια κοπέλα. Κανείς όμως δεν μπορεί να πάει χαμένος, ακόμα και ο χαμένος στον δικό του κόσμο double T.
Οι κοπέλες-φίλες μας είναι τέτοιες («φίλες μας») μέχρι αποδείξεως του εναντίον, και τις αγαπάμε χωρίς απαραίτητη γκομενική ανταπόκριση αν και δεν θα ήταν και πολύ μακριά από τις επιθυμίες μας να μας δουν λίγο διαφορετικά! Αλίκη, Αθηνά, Κλαίρη δεν πρόκειται να στερηθούμε τη φιλία σας για κάποια απωθημένα του παρελθόντος, μην πολυανησυχείτε!

Αυτή λίγο πολύ είναι η παρέα μας και δείχνουμε να περνάμε καλά στο ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ, δεν έχουμε παράπονο, τουλάχιστον όσο θέλει να μας κρατάει καλά ο τύπος που γράφει την ιστορία κι από όσο μπορώ να γνωρίζω θα τη συνεχίσει σ΄ ένα 2ο μυθιστόρημα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s